Glass Çajnik Qelqi me Filtër 1.2 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.350,0 Lekë

1.350,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çajnik me dorezë qelq, transparent, me kapacitet 1.2 lt.
  • Material qelq dhe filtër inoks.
  • Ekstra rezistent ndaj temperaturave të larta.
  • E përshtatshme të përdoret në temperaturë të ulët.
  • Rekomandohet të vendoset mirë në mes të vatrës së nxehtësisë dhe të hiqet kapaku kur uji fillon të ziejë.
  • Praktike në përdorim.
  • Përdoret kryesisht për çaj bio, etj.
  • Mund tëlahet në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.694 Kg
Barcode
6929006021120
BNCode
TN000000650Y

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Qelq Inoks
Përbërja
Qelq

Produkte të ngjashme

0.1068
245.04 KB