Set Pjatash Pearl White 7 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 3.290,0 Lekë

3.290,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Pearl White set pjatash, ngjyrë të bardhë me kornizë gold, 7 copë.
  • Material porcelan.
  • 6 x pjata ëmbëlsirash, 20 cm.
  • 1 x pjatancë, 27 cm.
  • Material porcelan.
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve.
  • Përdoren kryesisht për ëmbëlsira, fruta, servirje, etj.
  • Pastrohen lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2.79 Kg
Barcode
6916503070560
BNCode
TN000000970Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1184
239.64 KB