Monix Ruby Ribbed Tigan Zgare 4 mm, 28 Cm, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Monix

Çmimi: 4.480,0 Lekë

8.680,0 Lekë4.480,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Monix Ruby Ribbed Tigan Zgare 4 mm, 28 Cm, 1 Copë
  • Material me veshje guri dhe bazë alumin 4 Mm, veshje ppg whitford.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave.
  • Përdoret kryesisht për të bërë gatime të ndryshme zgare.
  • Pastrohet lehtësisht, lejohet të lahet ne lavastovilje.
  • Prodhuar nga Isogona.
Marka / Prodhuesi
Monix
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.421 Kg
Barcode
8435092429637
BNCode
MN000006391X

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1146
252.73 KB