Çantë për Blerje Tris Floral, e Kuqe

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 5.490,0 Lekë

Kjo karrocë dore është një ndihmëse e mirë për pazarin tuaj të rëndë. Korniza është e lehtë dhe mund të mbajë pesha deri në 30 kg.

5.490,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Kjo karrocë dore është një ndihmëse e mirë për pazarin tuaj të rëndë. Korniza është e lehtë dhe mund të mbajë pesha deri në 30 kg. Çanta ka kapacitet prej 50 L. Mbulesa rezistente ndaj ujit do të mbrojë ushqimet tuaja. Hapja me lidhëse lehtëson ngarkimin dhe nxjerrjen e produkteve.

Karakteristikat:
- Strukturë çeliku/rezinë.
- Çantë poliestër + TNT për të rritur qëndrueshmërinë dhe rezistencën ndaj ujit.
- 2 rrota plastike + silikon.
- Dorezë plastike rrumbullake për lehtësi në tërheqje.
- 1 xhep të vogël të pasëm me zinxhir.
- Mbajtëse praktike për çadër.
Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2.18 Kg
Barcode
8001244014329
BNCode
GI000000116M

Detajet

Produkte të ngjashme

0.0691
237.34 KB