Bormioli Luigi Precious Shishe Vaj Uthull 0,25 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luigi Bormioli

Çmimi: 1.140,0 Lekë

1.140,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Bormioli Luigi Precious shishe vaji uthulle, formë drejtkëndore 0,25 lt.
  • Material qelq.
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve apo dëmtimeve të ndryshme.
  • Përdoret për të mbajtur vajose uthull.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Luigi Bormioli.
Marka / Prodhuesi
Luigi Bormioli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.96 Kg
Barcode
032622023488
BNCode
LU000000995G

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1194
243.38 KB