Bra Eficient Thikë Perimesh, 24 x 2 Cm, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bra Isogona

Çmimi: 1.460,0 Lekë

2.710,0 Lekë1.460,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Gjatësia e thikës është  24x2 cm.
  • I përbërë nga material inoks, dorezë polipropilene. 
  • Pastrohet edhe në pjatalarëse.
  • Përdoret për prerjen e perimeve.
  • Produkti vjen me paketim color box.
  • Prodhuar nga Bra.
Marka / Prodhuesi
Bra Isogona
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.14 Kg
Barcode
8411796108283
BNCode
BR000005078A

Detajet

Materiali
Inoks Polipropilen
Dimensionet
24x2 cm
Ngjyra
E zeze Portokalli

Produkte të ngjashme

0.1431
243.59 KB