Sonifer Çajnik dhe Zierës Uji, 1.7 Lt, 1850W, SF-2062

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 8.220,0 Lekë

8.220,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çajnik dhe zierës uji me kapacitet 1.7 lt dhe fuqi deri në 1850 W.
  • Material metal dhe plastikë.
  • Produkti ka përmasa 21 x 14.5 cm, si edhe gjatësi kabëlli 75 cm.
  • Pajisur me ekran digital.
  • Pajisur me buton për hapjen e kapakut.
  • Pajisur me buton ON/OFF. (Shtyp butonin disa herë për të përcaktuar temperaturën e dëshiruar).
  • Ruan temperaturën për 24 orë.
  • Përdoret kryesisht për të zierë ujin, çaj, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
6971184583716
BNCode
SN000003591F

Detajet

Ngjyra
E zeze
Materiali
Metal Plastikë
Vëllimi
1.7 L

Produkte të ngjashme

0.1128
255.33 KB